ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η ομάδα του Δρ Ιωάννη Ζερβομανωλάκη εξειδικεύεται στην διάγνωση, παρακολούθηση και αντιμετώπιση ζητημάτων γονιμότητας, την παρακολούθηση των κυήσεων και την ολοκλήρωση των τοκετών. Τα ζευγάρια που μας εμπιστεύονται έρχονται από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Η πρωινή μας δραστηριότητα πραγματοποιείται στη Μονάδα Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Υγεία IVF Εμβρυογένεσις και το Νοσοκομείο Μητέρα, ενώ το απογευματινό μας ιατρείο WomanCenter βρίσκεται στο Μαρούσι.

 

Η ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΑΣ
Ως μαία φροντίζετε για την υποδοχή των ασθενών, υποστηρίζετε την εργασία των ιατρών, συμβάλλετε στον προγραμματισμό των γυναικολογικών επεμβάσεων που απαιτούνται, την παρακολούθηση των κύκλων εξωσωματικής γονιμοποίησης, την ολοκλήρωση της θεραπείας, την παρακολούθηση των κυήσεων και την ολοκλήρωση των τοκετών . Είστε υπεύθυνη για την προετοιμασία και διαχείριση των φακέλων και των χώρων του ιατρείου και αναλαμβάνετε εξωτερικές εργασίες, ενώ υποστηρίζετε την ομάδα σε έκτακτα και τακτικά περιστατικά.

 

ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΣΑΣ

Θεωρείτε ως απόλυτη προτεραιότητα την ικανοποίηση των ασθενών. Αντιμετωπίζετε δύσκολες καταστάσεις με ψυχραιμία. Είστε μια ανοιχτή, δυναμική και επικοινωνιακή προσωπικότητα με διάθεση για    εξυπηρέτηση των ασθενών. Χαρακτηρίζεστε από οργανωτικές ικανότητες, ευελιξία και διάθεση ομαδικής εργασίας. Διαθέτετε επαρκείς γνώσεις Αγγλικών και υπολογιστή. Γνώση επιπλέον γλώσσας, ιδιαίτερα των Γερμανικών, θα εκτιμηθεί. Έχετε εμπειρία γραμματειακής υποστήριξης ιατρείου ή κλινικής.. Είστε ευπρόσδεκτη, αν είστε μαία με προϋπηρεσία στο χώρο της Εξωσωματικής Γονιμοποίησης ή έχετε μόλις ολοκληρώσει τις σπουδές σας, αλλά έχετε διάθεση να δουλέψετε με μια ομάδα που έχει την απαιτούμενη εμπειρία για να σας δώσει τις σωστές  βάσεις στα πρώτα επαγγελματικά σας βήματα.

 

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ;

Σας προσφέρουμε μια ενδιαφέρουσα ενασχόληση σε μια ομάδα με μακροχρόνια εμπειρία στο χώρο της Εξωσωματικής Γονιμοποίησης στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ιδανικές συνθήκες εργασίας σε ευχάριστο, σύγχρονο και προσεγμένο αισθητικά περιβάλλον και δυνατότητα αύξησης αποδοχών ανάλογα με την παραγωγικότητα και τις ικανότητές σας. 

 

Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε!

 

Μπορείτε να στείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα μαζί με επιστολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος και πιθανές συστατικές επιστολές στη διεύθυνση info@womancenter.gr.