Σας προσκαλούμε στη θεατρική παράσταση «ΟΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΕΣ», σε κείμενο Άννας Αδριανού και σκηνοθεσία της Πέπης Μοσχοβάκου, στο θέατρο Αλκμήνη.
Παίζουν: ΑΝΝΑ ΑΔΡΙΑΝΟΥ – ΛΙΛΗ ΤΣΕΣΜΑΤΖΟΓΛΟΥ – ΜΑΓΔΑ ΚΟΥΣΤΕΡΗ
ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: Ένας από τους πιο “δυνατούς” μονολόγους του Αύγουστου Στρίντμπεργκ μεταμορφώνεται σε ένα καινούργιο θεατρικό έργο, ένα σύγχρονο “παιχνίδι για δύο” μέσα από μια αιρετική διασκευή που φωτίζει το θέμα της απιστίας κι από τις δυο πλευρές. Αλλά και το θέμα της συναισθηματικής κακοποίησης δυο γυναικών που αγάπησαν τον ίδιο άντρα, χάνοντας την δύναμη τους. Σύζυγος και ερωμένη, συναντιούνται παραμονή Χριστουγέννων, σε ένα καφέ μπαρ και μέσα από αλλεπάλληλες προκλήσεις, εκθέτουν την ζωή τους και τους ρόλους τους κι αναμετριούνται μέχρις εσχάτων για το ποια υπήρξε η νικήτρια και «η πιο δυνατή». Δυο ερωτικοί θηλυκοί ρόλοι, δυο διαφορετικές απόψεις ζωής, δυο τρόποι να αγαπάς, να μισείς και να είσαι γυναίκα. Αντικείμενο: ο εραστής και σύζυγος, που αν και απών, κυριαρχεί ακόμα στην σκέψη και την καρδιά τους. Ένας άντρας που τις θέλει και τις δυο, μιας και δεν τις θεωρεί επιβάτιδες της ίδιας θέσης στο τρένο της ζωής του.

Η παράσταση θα παίζεται από 28 Ιανουαρίου 2023, κάθε Σάββατο στις 21.30 και Κυριακή στις 18.30, για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.
Για τα μέλη του ΣΕΜΜΑ, σε γκρουπ άνω των δεκαπέντε ατόμων, η τιμή του κανονικού εισιτηρίου διαμορφώνεται από 15€ σε 8€ το άτομο. Σε περίπτωση που θέλετε να προγραμματίσουμε μία παράσταση αποκλειστικά για σας, θα γίνει περαιτέρω έκπτωση.

Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 6974262708 ή στο e-mail striantafyllou1@yahoo.gr