Λόγω των έκτακτων και πρωτόγνωρων καταστάσεων που βιώνουμε και στη χώρα μας, με αίσθημα ευθύνης για την προστασία όλων μας αλλά και την εξυπηρέτησή σας σε ότι αφορά τη Γραμματεία του Συλλόγου, θα θέλαμε να γνωρίζετε ότι το ΔΣ του ΣΕΜΜΑ αποφάσισε τα εξής:

Ø Τα γραφεία του Συλλόγου για το επόμενο διάστημα και μέχρι νέας απόφασης, δε θα δέχονται κοινό, ενώ η λειτουργία θα πραγματοποιείται ηλεκτρονικά όλες τις εργάσιμες μέρες και ώρες.

Ø Η επικοινωνία θα πραγματοποιείται μέσω mail (sema-icm@otenet.gr) και όλες οι απαραίτητες διαδικασίες θα γίνονται είτε ηλεκτρονικά ή και μέσω ταχυδρομείου.

Ø Οι εγγραφές νέων μελών και οι ανανεώσεις ταυτοτήτων θα πραγματοποιούνται μέσω mail και οι πληρωμές θα γίνονται μέσω τραπέζης. Πιο συγκεκριμένα:
Με κατάθεση ή μεταφορά του ποσού στον λογαριασμό του συλλόγου στην Εθνική Τράπεζα.
Αρ. Λογαριασμού: 080/677045-21,
ΙΒΑΝ:GR5101100800000008067704521.

Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να αποστέλλετε μέσω mail, το αποδεικτικό της κατάθεσης ή της πάγιας εντολής, προκειμένου να εξοφλούμε τα αντίστοιχα έτη από το μητρώο.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Στις σημειώσεις της συναλλαγής (Αιτιολογία κατάθεσης) παρακαλούμε να γράφετε ΜΟΝΟ το όνομά σας. Επίσης, χρειάζεται να αποστέλλετε σκαναρισμένη μια φωτογραφία ή το παλιότερο δελτίο σας, προκειμένου να ανανεώσουμε την ταυτότητά σας και να σας την αποστείλουμε σκαναρισμένη αλλά και μέσω ταχυδρομείου. Αν υπάρχουν αλλαγές σε διεύθυνση κατοικίας, τηλ. επικοινωνίας, αριθμό δελτίου αστυνομικής ταυτότητας, παρακαλούμε να μας τα δηλώσετε και αυτά.

Ø Ανάλογη διαδικασία θα ακολουθηθεί και για έκδοση βεβαιώσεων, πιστοποιητικών κλπ.

Ø Για την εγγραφή νέου μέλους θα χρειαστεί να αποσταλεί αντίγραφο ολοκλήρωσης σπουδών, αντίγραφο ταυτότητας, μια φωτογραφία, συμπληρωμένη την αίτηση και την καρτέλα που θα βρείτε στα συνημμένα αρχεία και να μας τα αποστείλετε μαζί με το αποδεικτικό της κατάθεσης του ποσού των 55 ευρώ, σκαναρισμένα στο mail του συλλόγου.

Για οποιοδήποτε ερώτημα, στείλτε το γραπτό μήνυμά σας στο e-mail του ΣΕΜΜΑ sema-icm@otenet.gr
Σε έκτακτη περίπτωση μπορείτε να καλείτε στο τηλ. 6988554921 (Λυμπέρη Ρ.) & 6988521234 (κ. Μάλφα) και ώρες 9.00-14.00.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και ευχόμαστε καλή δύναμη σε όλους.